v

Születési horoszkóp elemzése

Előző életek lenyomatai, személyiség, vállalt feladatok, képességek, az élet iránytűje, karmikus témák + következő 1 év tendenciáinak áttekintése. A konzultáció időtartama 90 perc.

v

Párkapcsolati elemzés

Két személy születési horoszkópjának összevetése, egyéni kapcsolati területeik elemzése, párkapcsolati dinamikák részletes megbeszélése. A konzultáció időtartama  90 perc.

v

Baba és kisgyermek horoszkóp 7 éves korig

A gyermek egyéniségét és késztetéseit segít megérteni. Segítség a szülőnek abban, hogyan tudja a kisgyermek fejlődését a leginkább támogatni. A konzultáció időtartama 45 perc.

v

Gyermek és kamasz horoszkóp 16 éves korig

A gyermek egyéni készségeit, hozott képességeit, lelki alkatát tárja fel, a tanulási, pályaválasztási és szabadidős tevékenységek szempontjából. A konzultáció időtartama 45 perc.

v

Teljes életút értékelés szép korúaknak

Beszélgetés az elvégzett feladatokról és az élet utolsó szakaszának spirituális lehetőségeiről. A konzultáció időtartama 45 perc.

v

Részletes egészségtérkép készítése

Az ájurvédikus alkat és a kibillenés lehetséges irányának a meghatározása, a hozott betegséghajlamok feltárása, a betegséget okozó pszichikai hajlamok részletes elemzése, Étkezési és életmód tanácsadás az egyéni alkatra. A konzultáció időtartama 90 perc.

v

Konkrét betegség lelki és karmikus okainak feltárása

Egy fennálló betegség okainak és lelki hátterének feltárása.  A konzultáció időtartama 45 perc.

v

Egyetlen fontos kérdés körüljárása,

Megoldások keresése a születési horoszkóp és az aktuális tranzitok segítségével egy konkrét élethelyzetben. (Csak azoknak tudom vállalni, akiknek korábban elkészítettem a teljes személyes horoszkópját.) A konzultáció időtartama 45 perc.

v

Egy éves előrejelzés

Következő egy év tendenciáinak részletes elemzése. (Csak azoknak tudom vállalni, akiknek korábban elkészítettem a teljes személyes horoszkópját.) A konzultáció időtartama 45 perc.

A konzultáció lehetséges személyesen Nyíregyházán, vagy online a messengeren.

A konzultációhoz szükségem van a születési év/hó/napra , pontos születési óra-percre és a születés helyére. Ezeket az adatokat a konzultáció előtt legalább 3 nappal kérném írásban.

Bizonytalan születési óra-perc esetén pontosítást vállalok abban az esetben, ha legalább napszakra meghatározható a születés ideje (vagyis a bizonytalanság nem több +-1-2 óránál).

A  konzultáció díja :

  • 90 perc 14.000 Ft
  • 45 perc 7.000 Ft

Online konzultáció esetén a díjat előreutalással kérném.