Szakos Erika vagyok, közel 25 éve foglalkozom az asztrológia különféle ágaival. 2016-ban ismerkedtem meg a védikus asztrológiával, melynek csodálatos összefüggésrendszerét Vishakati Gyurkó Katalintól tanulhattam.

Elemzéseimet főként a védikus szemlélet szerint készítem el, de használom a karma asztrológia eszköztárát és a Hellinger-féle családállításban szerzett tapasztalataimat is.

Szenvedélyem az elemzés, a mélyen fekvő okok feltárása, a lélek tervének megfejtése. Célom, hogy a konzultáció segítsen megérteni a miérteket és választ adjon olyan kérdésekre, amelyeket kívülről – a személyes horoszkóp segítségével – könnyebb megválaszolni. Hiszem és naponta tapasztalom, hogy a védikus asztrológia a legmagasabb szinten képes erre!

Az elmúlt évek számtalan elemzése, a folyamatos kutatás, az új asztrológiai eszközök felfedezése és védikus mitológia megismerése egyre mélyebbre vezettek ennek az ősi tudásnak a kincsestárába.  Mostanra sikerült rendszerezem saját tapasztalataimat, és az összegyűjtött tudást szívesen adom át a védikus asztrológia iránt érdeklődőknek.