Januárban szeretnék egy új – remélem hasznos – sorozatot indítani itt az Egészségvéda oldalon.

Az ötletet az adta, hogy felfigyeltem egy érdekességre egy facebook csoportban.  Ez a csoport arról szól, hogy valaki feltesz egy betegséggel kapcsolatos kérdést, a csoporttagok beírják, hogy nekik mi segített az adott egészségügyi problémánál. Az sem ritka, hogy akár 8-900 válasz is érkezik! Ezt jó látni, hogy ebben az elvadult világban, az emberek próbálnak segíteni egymásnak…

Ebben a több száz válaszban van aztán minden (kígyó-béka, fakereszt 😉 Viszont van rengeteg értelmes válasz és sok ismétlődés is… Arra gondoltam, hogy készítek egy statisztikát a tapasztalatokból és megosztom Veletek. Az a módszer, gyógynövény vagy táplálék kiegészítő, ami sok esetben, sok embernél bizonyított, másnak is segíthet egy adott tünet esetén. Nem utolsósorban, nem kell több száz választ átlapozni.

A „győztes módszereket” kicsit átvilágítanám az Ájurvéda szűrőjével és a kórképet magát is megvizsgálnám aszerint, hogy az adott betegség milyen lelki eredetű probléma fizikai megjelenése. Ha a betegség a test nyelve, megpróbálom nektek lefordítani, milyen sérelmét szeretné a lélek elmondani a testen keresztül, amikor egy bizonyos betegséget hoz létre.

Vagyis csinálnék egy test-nyelv tolmácsot. Januárban indul, fogadjátok szeretettel!